Vezető fejlesztés

Egyéni és csoportos fejlesztések

Célunk a vezetői szerepkörök megerősítése, vezetői kompetenciák fejlesztése, együttműködési pontok, asszertív kommunikáció, supportív támogató vezetés kialakítása és fejlesztése.

Mindezeket egyénre, szervezetre szabva, kompetenciák fejlesztésével és gyakorlati alkalmazásával segítjük. Elismerve, hogy minden egyén egyedi és megismételhetetlen, ezért az elmélet mellett a  gyakorlatban bevethető tudást adunk.

Felelősen magabiztos vezetés

 

A felelősséget úgy közelítjük meg, hogy az egyén felismeri céljait, saját akaratából felvállalja álláspontját, majd az elvállalt feladatokat, elhatározásokat magabiztosan, a közös normáknak megfelelően emeli cselekvési szintre.

A fejlesztés során a résztvevők személyes megélésekre épülő gyakorlatokon keresztül értelmezik saját felelősségvállalási szintjeiket, azok működési mechanizmusait, ezáltal megtanulják személyes felelősségüket megfelelően kezelni.

Asszertív kommunikáció és Konfliktuskezelés

 

Munkahelyi életünk során nagyon sokszor kerülünk olyan szituációkba, amikor küzdünk a helyes megoldás megtalálásával. Az asszertív kommunikáció és konfliktuskezelés segít a problémák elsimításában, de a munkahelyi véleménynyilvánítás, dicséret és kritika, valamint a visszajelzés helyes útjára terel. Az asszertivitás amellett, hogy erősíti a személyes hatékonyságot, növeli az emberi kapcsolatok minőségét.

Kommunikáció fejlesztés DISC alapon

 

Minden ember egyedi és megismételhetetlen, eltérő a habitusunk és a viselkedésünk. Más személyiségtípusba tartozunk, és ez alapvetően meghatározza az egymáshoz való viszonyunkat. Munkahelyi környezetben ennek felismerése különösen fontos. A képzés során a DISC viselkedési modellre építünk, ennek a kommunikációs hasznosságát ültetjük át a gyakorlatba. Megtanítjuk a résztvevőknek az egyes viselkedési típusok felismerését és megfelelő kommunikációs kezelését.

Stílusos vezető kívül-belül

Személyes munkánk során fontos a megjelenés, a stílus, mennyiben van ez összhangban az általunk betöltött pozícióval, vagy mennyire van ez összhangban az általunk képviselt vállalkozással.

Vezetői stílusprogramunkat úgy alkottuk meg, hogy önismeret fejlesztés során odafigyelő, jól kommunikáló, megfelelő döntéseket hozó, tökéletes outfitben, hiteles és sikeres vezetővé tudjanak válni és mindezt a környezetüknek is meg tudják mutatni, elismertetni.

Programunkat Tomasovszky Andrea protokoll és stílustanácsadó partnerünkkel, negyed évente, az ország több helyszínén, nyílt képzésként indítjuk.

Női vezetés- vezetési modellek. Mitől jó a női vezető?


Hatékony visszajelzés