Csehil Ádám

Csehil Ádám

Üzleti kontrolling szakértő

Tulajdonosi szemléletű és profit fókuszú kontrollerként azt tartom szemelőtt, hogy különböző önös és önzetlen célokra - mint pl. beruházás-fejlesztés, tartalékképzés, kollégák jutalmazása, és nem utolsó sorban osztalék felvétele - nem a bevételből, hanem a nyereségből van lehetőséged

Kontrolleri pályafutásomat az ország egyik legnagyobb élelmiszeripari cégcsoportjánál kezdtem, mint a cég első kontrollere. Alázattal, proaktív hozzáállással és logikus üzleti gondolkodással viszonylag hamar elértem azt, hogy a munkám ténylegesen hozzájáruljon a cég eredményeihez.

Mindig érdekelt a vállalkozások világa és a sikereik mögött lévő okok és törvényszerűségek. Ezt üzleti kontrollerként úgy tudom megélni, hogy tulajdonosi de mégis külső szemmel tekintek az ügyfeleim vállalkozására. Míg a termelő kollégák a termeléssel, a kereskedők pedig az eladásokkal foglalkoznak (és lehetne folytatni a sort), addig én azon dolgozom, hogy a vállalkozásod minél átláthatóbb és nyereségesebb legyen.

Úgy gondolom, hogy bármi, ami befolyásolja egy cég sikerét, azzal érdemes foglalkozni, érdemes felmérni és jobban csinálni. A teljesség igénye nélkül foglalkozom üzleti tervezéssel, árképzés kialakításával és fejlesztésével, költségek optimalizálásával.

A célom hozzájárulni az ügyfeleim sikeréhez. Én akkor vagyok sikeres, ha a Te vállalkozásod az együttműködésünknek köszönhetően eredményesebbé válik. Ehhez gyűjtöm a tapasztalatot és folyamatosan képzem magam, nem csak a kontrolling területén, hanem minden, vállalkozással kapcsolatos témában.